Ladda effektivare med en egen laddbox

Om du har eller planerar att köpa en elbil är det en bra idé att ha en laddbox hemma för att kunna ladda bättre och effektivare. Besök https://skarebo.se/ om en laddbox verkar intressant att köpa och installera. Det är en riktigt smart laddbox och du kan läsa om olika laddlösningar på hemsidan som är funktionella, smarta och säkra.

Ladda billigare med laddbox

En fördel med att investera i en smart laddbox är att du kan kontrollera laddningen enkelt via en app. I appen kan du både planera och anpassa din laddning. Det gör att du kan ladda din elbil när elen är som billigast, vilket är fördelaktigt. När du köper en smart laddbox från https://skarebo.se/ är det möjligt att välja färg på din laddbox. Det finns fem olika färger att välja mellan. En annan fördel med laddboxen är att den är anpassad för de nordiska väderförhållandena.

Använd avdrag vid köp av laddbox

När du har en egen laddbox vid hemmet behöver du inte planera var och när du ska ladda din bil. Ett tips när du ska installera en laddbox är att nyttja bidraget som finns för grön teknik. Hos Skatteverket kan du få all information om avdraget. Det är möjligt att få avdrag för laddboxen, materialet och själva installationen. 50 000 kronor är maxbeloppet som du kan få i avdrag. Det blir ett betydligt förmånligare pris om du använder avdraget. För att du ska kunna ha en laddbox hemma är det viktigt att du har en huvudsäkring som är tillräckligt stor.

Äga bil