Det här måste du ha i mek-garaget

Du som gillar att meka hemma i garaget behöver inte bygga om garaget till en professionell verkstad. Däremot är det av stor vikt att använda rätt verktyg och redskap för att garantera ett bra och säkert utfört jobb. Men vilka är då de rätta prylarna för att meka hemma?

Häng med för att lära dig mer om alla nödvändiga saker du alltid bör ha tillhands när du mekar hemma i garaget. Helt enkelt tips till dig som är hobbymekare och vill jobba med bra utrustning!

Drivremmar från Rembutiken

Du behöver en blandad kompott av både specialanpassade redskap och enklare verktyg. En klassisk domkraft är ett måste, men även olika typer av drivremmar. Här är tipset att införskaffa allt från samma butik och hos Rembutiken hittar du ett perfekt utbud för din hemmaverkstad. Du kan beställa hem remmar till olika fordon och motorer hos Rembutiken. Är du hobbymekaniker omfattas inte jobbet av Arbetsmiljöverkets bestämmelser och lagar. Men du bör alltid utgå från samma principer även om jobbet sker på hemmaplan!

Pannlampa, mutterdragare och hylsnyckelsats

Drivremmar från Rembutiken är ett måste, men glöm inte bort andra nödvändiga små verktyg till garaget. Det är ofta de enklare redskapen du använder mest och därför är de ett måste att ha tillhands. En bra pannlampa, olika typer av mutterverktyg och hylsnycklar. Dessutom är det viktigt att kunna förvara små verktyg på ett smidigt sätt. En verktygsvagn är ett bra alternativ eftersom det har utdragbara lådor som du enkelt kan placera muttrar, skiftnycklar, hylsor och andra små mekanikertillbehör i!