Fastighetsägare? Investera i bil och fastighetsförvaltning i Göteborg

Om du är en fastighetsägare i Göteborg kan du behöva få lite hjälp med både det ena och andra. En fastighetsförvaltning kan hjälpa dig att få mer tid till din verksamhet eller till saker du gärna vill få mer tid till. En bra bil tar dig från a till b och kan göra ditt arbete smidigare. Köp en företagsbil så att du kan göra avdrag för den.

Vad är en fastighetsförvaltning?

En fastighetsförvaltning är ett företag som är specialiserat på fastigheter och fastighetsskötsel. Deras uppgift är exempelvis att ta hand om de tekniska delarna med fastigheterna, såsom att se till att fastigheterna underhålls och får den tillsyn som de kräver. De kan även ta hand om den ekonomiska delen av fastighetsägande, vilket bland annat innebär att de kan se till så att hyresgästerna betalar hyrorna i tid och om inte så kan de ta hand om eventuella förseningar med inbetalningarna.

Om du har din verksamhet i Göteborg kan du anlita en fastighetsförvaltning i Göteborg som kan hjälpa dig med det som just du behöver hjälp med. Det enda du som fastighetsägare behöver göra om du anlitar en fastighetsförvaltning, är att fokusera på din verksamhet och dess utveckling. Resten tar fastighetsförvaltningen hand om. Därför kan det vara smart att investera i en fastighetsförvaltning så att du kan fokusera på annat.

Investera i en bil

Förutom att investera i en fastighetsförvaltning, kan det även vara bra att investera i en bil till företaget. Köp bilen inom företaget, så att du kan göra avdrag för den på skatten. Det kan du inte göra om du köper den som privatperson. Därmed kan du även köpa en lite dyrare bil och du kan med fördel skaffa dekaler till den för att visa upp verksamhetens namn på ett enkelt sätt. På så vis gör du passiv reklam för företaget varje gång du är ute och åker. Välj fritt om du föredrar att köra med elbil eller en vanlig bränsledriven bil. Det gör ingen skillnad när det kommer till att kunna göra avdrag för bilen när du köper den inom företaget.